Ligging en Omgeving

Het huis ligt geheel vrij aan een rustig D-weggetje in een beschermd natuurgebied. Op het terrein van 8 hectare is rondom het huis en zwembad een meer aangelegde (bloemen)tuin gemaakt; de rest van de grond wordt door onze buurman en tevens sleutelbeheerder bewerkt. Het terrein wordt o.m. begrensd door een riviertje, maar gaat grotendeels zonder hekken over in wijnvelden. Brood kan worden gehaald in Viviers (15 minuten rijden). Daar is ook de dichtstbijzijnde beperkte supermarkt, maar op dit vlak heeft Le Teil (20 minuten rijden) en Montelimar ( 25 minuten rijden) meer keus.
Er is een tennisbaan op 5 minuten rijden en er zijn golf mogelijkheden in Montelimar (18 holes) en Clansayes (9 holes); beide op een afstand van 35 minuten. Verder uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving.

Afstand Nederland

Het huis ligt op ongeveer 1050 km/elf uur rijden vanaf Utrecht , grotendeels via de autoroute, slechts een half uurtje via secundaire wegen. Uiteraard ook bereikbaar per trein (station Montelimar) en vliegtuig (Luchthaven Lyon, Marseille en Montpellier)

Verblijf in mas

Wil je weten of het huis nog beschikbaar is in de door jou gewenste periode of heb je nog andere vragen? Neem daarvoor contact met ons op en uiteraard is het ook mogelijk een optie te nemen, dan kan je er nog even over nadenken.

Onze prijzen Neem contact op